Powerball ForumForumRezultati & Galerija slika (Moderator: mr.X)Tema: Hrvatski rekord u velikoj rezoluciji
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Hrvatski rekord u velikoj rezoluciji  (Posjeta: 7583 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mr.X
Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #15: Ožujak 28, 2008, 09:23:14 »

ne, nije montaza. ovako nesto ne mozes naci na netu, bar ne moj rezultat
zavrtila sam ga dok sam gledala TV i zaboravila da mi je u rukama, kad sam pogledala rezultat voila  Grin
da, ovo je signature Smiley

Zanimljiv rezultat  Shocked  već vidim tko će biti nominiran za slijedeće finale u Engleskoj.
Sve reze preko 14000 rpma se dodatno provjeravaju prije stavljanja na listu...

Btw. željeli bismo testirati tvoj brojač, jer ovo je ipak zapanjujući rezultat, a ovakvih slučajeva od nekih 17 - 18000 je bilo samo dva do sada u RH. Ispalo je da su brojači bili defektni.
Evidentirano
Cres-Insula activa
PB Junior
**

:Siječanj 04, 2009, 09:08:58
Dob: 37

« Odgovor #16: Travanj 03, 2008, 03:29:32 »

Mogao bi admin prenesti pravila sa Powerballs.com, pa da svi znaju...

Ja volim raditi probe na 10 minuta sa obje ruke tj - izmjenama po zelji...   mislim da sam negdje oko 700 okretaja...
Evidentirano
tigar
PB Rookie
*

:Svibanj 04, 2009, 09:07:50

« Odgovor #17: Travanj 06, 2008, 08:59:55 »

ne, nije montaza. ovako nesto ne mozes naci na netu, bar ne moj rezultat
zavrtila sam ga dok sam gledala TV i zaboravila da mi je u rukama, kad sam pogledala rezultat voila  Grin
da, ovo je signature Smiley

Zanimljiv rezultat  Shocked  već vidim tko će biti nominiran za slijedeće finale u Engleskoj.
Sve reze preko 14000 rpma se dodatno provjeravaju prije stavljanja na listu...

Btw. željeli bismo testirati tvoj brojač, jer ovo je ipak zapanjujući rezultat, a ovakvih slučajeva od nekih 17 - 18000 je bilo samo dva do sada u RH. Ispalo je da su brojači bili defektni.

reci kako buduci sam u dubrovniku, a i ja bi volila znati. tko zna, mozda i jest greska brojaca, a opet ne mora biti. sto god i kako god, powerball je zabavan.
Evidentirano
Cres-Insula activa
PB Junior
**

« Odgovor #18: Travanj 17, 2008, 10:33:11 »

Ono na powerball mini leagues i dalje bez promjene...ili treba ponoviti upisivanje?

Mogao bi admin na ovom forumu postaviti zakljucani topic di bi se upisivali najbolji pojedinacni rezultati, za nas koji patimo od toga...

Tako da je sve pregledno na jednom mjestu...
Evidentirano
Cres-Insula activa
PB Junior
**

« Odgovor #19: Travanj 18, 2008, 01:52:54 »

Vec par dana vrtim na nozi, hvatam djir, danas sam po prvi put probao koliko mogu, rekord mi je 5853...

Kako sam tek poceo vrtiti na stopalu, zanima me koliko je otprilike uobicajeno/preporuceno?
Mislim da na ruci svi vrte izmedju 6 i 9, (vjezba, ne max), ovo za nogu ne mogu predvidjeti jer se zimi usidrim pred kompom pa sam izvan kondicije...

Evidentirano
vktr
PB Rookie
*

:Ožujak 27, 2009, 11:23:46

« Odgovor #20: Svibanj 30, 2008, 12:02:50 »

Ej Viktore dobrodošao - ovo je odličan rezultat!
Koliko ti je dugo trebalo za ovo?

Upiši se na http://www.powerballs.com/minileagues.php?id=289
pa da zapjevamo....kolko nas ima...h****e kolko nas ima.... Cheesy Cheesy Cheesy

Prijavio sam se prije skoro 2 mjeseca i ništa, sad sam opet prije tjedan dana, pa koliko to traje?!?!?!?
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumRezultati & Galerija slika (Moderator: mr.X)Tema: Hrvatski rekord u velikoj rezoluciji
Skoči na: