Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Powerball krepao
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Powerball krepao  (Posjeta: 3133 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
WANKoner1
PB Rookie
*

:Ožujak 25, 2008, 07:27:03

« : Ožujak 16, 2008, 01:18:17 »

evo ovako, imam powerball tek nekoliko dana, i kako se brat igrao s njim, zavrsila mu je kosa unutra  Grin, otvorio sam ga i ocistio, ali mi se cini da sam zagubio jednu onu podloškicu u obliku kockice (kvadrata)...i od tada mi onaj sredisnji dio ne lezi dobro u kucistu i klapa kad ga hocu zavrtiti, a sto je jos gore nezeli se uopce zajuriti kao prije... sad dali ce mi servis priznati garanciju?

- radi se o onome najjeftinijemu modelu od 191kn... (nevidim nigdje kako se tocno zove)
Evidentirano
golub
PB Junior
**

:Svibanj 17, 2008, 04:35:11

« Odgovor #1: Ožujak 16, 2008, 02:07:55 »

ja sam svoj dao na poravak i nisam imo onu malu okruglu i plavu kockastu , nisam reko da sam ga otvaro i oni su zamjenili sve kaj je falilo
ali brijem da to nema veze s tim kaj ti ne radi nes drugo je u pitanju jer meni je radio i bez toga
Evidentirano
WANKoner1
PB Rookie
*

« Odgovor #2: Ožujak 16, 2008, 04:29:23 »

huh onda...

vidjet cu sta cu, uglavnom ako sam sam otvarao priznaju mi garanciju?
Evidentirano
WANKoner1
PB Rookie
*

« Odgovor #3: Ožujak 16, 2008, 08:53:20 »

evo ovak, ipak imam sve podloskice... skuzio sam da vrtnju koci nekakav dodatni otpor, ili se sile ne prenose dovoljno dobro...uspio sam ga zavrtiti skoro kao prije no uz puno muke... čuje mi se onaj tok-tok zvuk i uzasno nervira, oce se to ispraviti ako ga vrtim neko vrijeme?
« Zadnja izmjena: Ožujak 16, 2008, 09:18:42 WANKoner1 » Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #4: Ožujak 17, 2008, 09:50:38 »

evo ovak, ipak imam sve podloskice... skuzio sam da vrtnju koci nekakav dodatni otpor, ili se sile ne prenose dovoljno dobro...uspio sam ga zavrtiti skoro kao prije no uz puno muke... čuje mi se onaj tok-tok zvuk i uzasno nervira, oce se to ispraviti ako ga vrtim neko vrijeme?

Istina, naslutio si dobro  Wink nešto nije u redu unutra  Grin
Najbolje bi bilo da ga uputiš prema servisu, pa da se vidi što se dogodilo.

Naime, unutra ima dosta pokazatelja što se točno dogodilo s powerballom i kako ga je korisnik vrtio.

Ovaj zvuk "tok-tok" koji čuješ može nastati fizičkom deformacijom same osi powerballa i većinom ga uzrokuje pad ili jaki udarac. Ne mora biti to, ali to je većinom glavni razlog toga zvuka.
Postoje tehnike za ravnanje tih rupa kao kontinuirana vrtnja na 9000 kroz jedan period, ali sam skeptik za to.

vidjet cu sta cu, uglavnom ako sam sam otvarao priznaju mi garanciju?

Naravno da ti se prizna Grin. Powerball je tvoj, kupio si ga nadam se legalno...i imaš zakonsko pravo da ga sam održavaš i rastavljaš sukladno jamstvenim uvjetima... Grin
(jedino pazi da ne pogubiš sve dijelove... Cheesy Cheesy)
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Powerball krepao
Skoči na: