Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Pitanje vezano za servis i onu okruglu pločicu
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Pitanje vezano za servis i onu okruglu pločicu  (Posjeta: 2382 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
MrBlc
PB Rookie
*

Spol: Muški
:Veljača 09, 2009, 05:13:25
Dob: 25

« : Travanj 11, 2008, 07:53:06 »

Upravo sam očistio Powerball. Primjetio sam da je ona okrugla pločica na strani na kojoj je uteg na onom bijelom prstenu (na drugoj strani ima samo četvrtasta) prilično široka, skoro je šira od osovine (debljeg dijela). Također, bila je zalijepljena za četvrtastu pločicu, tako da djeluje kao da je istrošena. Powerball sam kupio 29.02.2008 i nisam baš postizao neke pretjerane brzine. Slika je ispala jako loše, ali se ipak vidi razlika u promjeru rupe na četvrtastoj i okrugloj pločici.

Zanima me treba li ta pločica biti tako široka ili bi je trebalo zamijeniti, te ako je treba zamijeniti, problem je što sam ja u Splitu i problem mi je dolaziti u Zagreb, a Powerball baš nije lagan pa bi poštarina bila velika. Kupljen je u Robota. Da li ja mogu Powerball ostaviti kod njih?
Postoji li ikakva mogučnost da mi pločicu pošaljete poštom (da faksiram račun i pločicu slikam s kvalitetnijim fotoaparatom ili nešto slično)?

Unaprijed hvala!

* Slika007.jpg (1.69 KB, 106x64 - (hitova: 562 ).)
Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #1: Travanj 13, 2008, 04:45:49 »

Pozdrav MrBlc,
dobro si pitanje postavio. Po slici izgleda kao da ti treba zamjena podloške.
Pošalji adminu ili meni na PM svoje podatke kako bi ti poslali zamjenske.

Eto nadam se da sam pomogao!
Evidentirano
nookie
PB Rookie
*

:Svibanj 12, 2008, 11:31:14

« Odgovor #2: Travanj 17, 2008, 05:50:03 »

imam pitanje

imam powerball 7 dana svaki dan ga vrtim po jedno sat vremena sve skupa dok ucim i  prije dva dana poceo je cudno zujiti kad ga zavrtim preko jedenaest i pol tisuca a i sat mi se ponistio sam od sebe tako da mi je ponistio najbolji rezultat od 12012 pa jel moguce da je taj zvuk uzrok da se ova plocica isto istrosila ili postoji nesto drugo i zasto je sat zastekao taj put a sad opet radi normalno...
Evidentirano
Powerballer
PB Administrator
PB Senior

:Listopad 24, 2011, 12:27:42

« Odgovor #3: Travanj 21, 2008, 10:24:49 »

imam pitanje

imam powerball 7 dana svaki dan ga vrtim po jedno sat vremena sve skupa dok ucim i  prije dva dana poceo je cudno zujiti kad ga zavrtim preko jedenaest i pol tisuca a i sat mi se ponistio sam od sebe tako da mi je ponistio najbolji rezultat od 12012 pa jel moguce da je taj zvuk uzrok da se ova plocica isto istrosila ili postoji nesto drugo i zasto je sat zastekao taj put a sad opet radi normalno...

Za poništenje rezultata moguće da je pritisnuta opcija clear na brojaču. Wink
Nije do ove šajbice, zujanje ima veze s o-ringom. Otvori ga pa ga malo razgledaj...
Evidentirano

------------------------
" GIVE IT A SPIN "
MrBlc
PB Rookie
*

:Veljača 09, 2009, 05:13:25
Dob: 25

« Odgovor #4: Svibanj 19, 2008, 10:55:20 »

Pločice stigle.
Hvala!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Pitanje vezano za servis i onu okruglu pločicu
Skoči na: