Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Čudan zvuk
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Čudan zvuk  (Posjeta: 2634 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dmrp
PB Rookie
*

:Svibanj 07, 2008, 11:12:21

« : Travanj 25, 2008, 12:04:15 »

Pozdrav.

Evo moj PB star ni tri dana je kolegi ispao iz ruke na stol - pad od jedva 10-ak cm. Unatoč tome vrti se puno lošije nego prije (nema mjerač gore pa ne znam točno razliku, ali po zvuku čujem da nije ni blizu onoga prije) i što je još gore proizvodi neki čudni klackavi zvuk. Uglavnom, nije da je neupotrebljiv, ali više ni gušt nije baš neki a buka je grozna...

Da li se to može popraviti? Vidim da u Americi imaju lifetime warranty na njih, pa se nadam da se i kod nas može barem ovako blizu nakon kupnje, inače mi je investicija stvarno bila uzaludna...  Sad
Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Ožujak 28, 2012, 04:39:11

« Odgovor #1: Travanj 25, 2008, 09:57:10 »

Pozdrav.

Evo moj PB star ni tri dana je kolegi ispao iz ruke na stol - pad od jedva 10-ak cm. Unatoč tome vrti se puno lošije nego prije (nema mjerač gore pa ne znam točno razliku, ali po zvuku čujem da nije ni blizu onoga prije) i što je još gore proizvodi neki čudni klackavi zvuk. Uglavnom, nije da je neupotrebljiv, ali više ni gušt nije baš neki a buka je grozna...

Da li se to može popraviti? Vidim da u Americi imaju lifetime warranty na njih, pa se nadam da se i kod nas može barem ovako blizu nakon kupnje, inače mi je investicija stvarno bila uzaludna...  Sad

Pozdrav,
šteta što je pao  Sad ne daj više kolegi u ruke ili stavi na PB vezicu za zglob.
Šalam se  Smiley.

Istina je da ide lifetime w. na ove modele za EU ali i kod svakog proizvoda postoje jamstveni uvjeti kojih se mora pridržavati. Kod nas je jamstvo 10 godina, ako se držiš naputaka iz jamstva.

Btw. kod malih udara, kako neki tvrde moguće je ispraviti te zvukove ako se kontinurano vrti na 9000rpma kroz jedno vrijeme. S tom vrtnjom kao da liječiš/brusiš sve napuklini po osovini sfere.

Sve se da popraviti, čekaj da ti se jave iz servisa pa će ti oni reći što ti je činit.
Evidentirano
dmrp
PB Rookie
*

:Svibanj 07, 2008, 11:12:21

« Odgovor #2: Travanj 26, 2008, 02:34:32 »

Vrtnja preko 9000 rpm definitivno pomaže, no koliko god ja vrtio još uvijek ostaje onaj feeling "lufta" između prstena rotora i plastičnog kalupa, kao da se trenje bitno smanjilo. Najteže ga je startati jer stalno "proklizava" umjesto da uhvati.

Što je najgore sada ga je definitivno nemoguće zavrtiti palcem, a taman sam naučio kako se to radi...  Angry
Evidentirano
Hrvoje
PB Rookie
*

:Rujan 22, 2008, 10:34:41

« Odgovor #3: Travanj 29, 2008, 01:46:00 »

Htio bi se prije svega predstaviti...moje ime je Hrvoje...dobio sam Powerball prije jedno 20-ak dana od cure na poklon Grin...i sad mi je kugla pocela jako zujat pogotovo preko 10000 okretaja....a vibracije se počnu javljati vec na oko 4000 okretaja  :'(...zanima me dali se nešto može napravit s njim...kod kuće...da ga nemoram slat na servis...model je NEON PRO...i nije ispado...tako da nema udaraca...
Evidentirano
Powerballer
PB Administrator
PB Senior

:Listopad 24, 2011, 12:27:42

« Odgovor #4: Svibanj 07, 2008, 10:56:01 »

Htio bi se prije svega predstaviti...moje ime je Hrvoje...dobio sam Powerball prije jedno 20-ak dana od cure na poklon Grin...i sad mi je kugla pocela jako zujat pogotovo preko 10000 okretaja....a vibracije se počnu javljati vec na oko 4000 okretaja  :'(...zanima me dali se nešto može napravit s njim...kod kuće...da ga nemoram slat na servis...model je NEON PRO...i nije ispado...tako da nema udaraca...

Pozdrav Hrvoje i dobrodošao!
najbolje bi bilo da ga pošalješ prema servisu, jer zujanje može otkloniti samo servis.
Eto nadam se da sam malo pomogao.

Evidentirano

------------------------
" GIVE IT A SPIN "
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Čudan zvuk
Skoči na: