Pozdrav.
Evo moj PB star ni tri dana je kolegi ispao iz ruke na stol - pad od jedva 10-ak cm. Unatoč tome vrti se puno lošije nego prije (nema mjerač gore pa ne znam točno razliku, ali po zvuku čujem da nije ni blizu onoga prije) i što je još gore proizvodi neki čudni klackavi zvuk. Uglavnom, nije da je neupotrebljiv, ali više ni gušt nije baš neki a buka je grozna...
Da li se to može popraviti? Vidim da u Americi imaju lifetime warranty na njih, pa se nadam da se i kod nas može barem ovako blizu nakon kupnje, inače mi je investicija stvarno bila uzaludna...

Pozdrav,
šteta što je pao

ne daj više kolegi u ruke ili stavi na PB vezicu za zglob.
Šalam se

.
Istina je da ide lifetime w. na ove modele za EU ali i kod svakog proizvoda postoje jamstveni uvjeti kojih se mora pridržavati. Kod nas je jamstvo 10 godina, ako se držiš naputaka iz jamstva.
Btw. kod malih udara, kako neki tvrde moguće je ispraviti te zvukove ako se kontinurano vrti na 9000rpma kroz jedno vrijeme. S tom vrtnjom kao da liječiš/brusiš sve napuklini po osovini sfere.
Sve se da popraviti, čekaj da ti se jave iz servisa pa će ti oni reći što ti je činit.