Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Nezadovoljstvo powerball-om
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Nezadovoljstvo powerball-om  (Posjeta: 3381 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hrvoje
PB Rookie
*

Spol: Muški
:Rujan 22, 2008, 10:34:41

« : Svibanj 25, 2008, 01:23:18 »

Iako mi se na početku sviđao ovaj proizvod, sada me uglavnom živcira...nakon 10-15 dana što sam ga dobio poceo je vibrirat...poslao sam ga na servis i oni su ga u kratkom roku sredili...i sad opet nakon što sam ga dobio sa servisa, radio je možda dva dana tiho i od onda samo pojačava buku...te sad opet počne jaaaakoo bučit na negdje 11-12 tisuća okretaja...zasad samo buči, ali već osjećam lagane vibracije i mislim da je samo pitanje vremena kada će otkazati i opet ću ga morat poslat na servis...

Najveći problem je u tome šta ja moram poslat powerball na servis i platit dostavu u oba smjera...to mi je prejadno da ga ne mogu vratit u trgovinu u kojoj sam ga kupio i nek oni onda snose troškove što su mi prodali robu sa falšom...a ne da ja to moram sve snositi

Tako da sam NE zadovoljan ovim proizvodom u potpunosti...a ono malo zadovoljstva što mi je pružio je uvelike premašeno NE  zadovoljstvom koje mi je nažalost pružio i pruža...
« Zadnja izmjena: Svibanj 25, 2008, 04:29:49 Hrvoje » Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #1: Svibanj 26, 2008, 11:52:00 »

Žao mi je što si nezadovoljan PB-om, ali iz ovog podužeg teksta čini mi se da si ti ustvari nezadovoljan s servisom na dalijinu ??

Najbolje bi bilo da kontaktiraš servis direktno, sumnjam da ti neće pomoći.
Evidentirano
Hrvoje
PB Rookie
*

« Odgovor #2: Svibanj 26, 2008, 01:56:12 »

Vezano za servis sam jako zadovoljan...jel mi je powerball popravljen u zavidnom roku...ali sam ne zadovoljan načinom na koji on mora doći do servisa...jel ako već postoji mreža distribucije powerball-a po Hrvatskoj, onda, barem ja tako smatram, da na isti način powerball može stići na servis isto onako kako je dospio u trgovinu u kojoj je kupljen...a ne da kupac mora voditi brigu o tome i snositi troškove slanja koji prosječno iziđu 50ak kuna za slanje na servis i od servisa do krajnjeg korisnika....

Kontaktirao sam servis...i ponudili su mi da im pošaljem powerball na servis i ako je uzrok vibracija powerball-a isti kao i prethodni put da će oni snositi troškove dostave... tako da sam zadovoljan podrškom krajnjeg korisnika od strane servisa i tu stvarno nemam šta prigovoriti... Smiley
Evidentirano
Flyer
PB Rookie
*

:Lipanj 11, 2008, 02:35:05

« Odgovor #3: Svibanj 26, 2008, 06:47:32 »

Imam isti problem. Powerball je poceo vibrirati,buciti i izgubio je na okretajima (vise se na moze zavrtiti kao prije). Kupio sam ga prije 2 mjeseca. Odnio sam ga tamo gdje je kupljen i rekli su mi da ga osobno moram poslati na servis a posto sam iz Osijeka (i isto se zovem Hrvoje) zanima me postoji li nacin da izbjegnem placanje dostave iz svog novcanika i bi li mogao servis to naplatiti na svoj racun? Jer glupo mi je davati novce na dostavu kada bi to mogao poslati i ovlasteni prodajni centar onako kako je to i doslo do njih!
Evidentirano
Hrvoje
PB Rookie
*

« Odgovor #4: Svibanj 26, 2008, 10:05:48 »

Eto to mene najviše pogađa kod PB-a...ne znam dali će ti servis izaći u susret, ali pošalji im mail...pa vidi šta oni kažu...stvarno su korektni ljudi koji tamo rade...al na uputstvima ti piše da kupac snosi sve troškove eventualne dostave na servis i natrag...tako da ono...ne znam zašto se to ne može napravit u trgovini u kojoj je kupljen...kao i sa svim ostalim stvarima...pa onda oni vode brigu o tome...Huh?
Evidentirano
Flyer
PB Rookie
*

:Lipanj 11, 2008, 02:35:05

« Odgovor #5: Svibanj 27, 2008, 02:58:18 »

Nazvao sam servis. Ljudi su stvarno dobri. Rekli su mi da ga pošaljem i da će oni snositi trošak dostave. Hvala im sto su izasli u susret.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Nezadovoljstvo powerball-om
Skoči na: