Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: jucer mi je zviznuo
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: jucer mi je zviznuo  (Posjeta: 2663 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ljudi
PB Rookie
*

:Rujan 04, 2008, 04:39:13

« : Kolovoz 30, 2008, 04:28:11 »

pozdrav svima... pb se jos vrtio kad sam ga sktavio na stol i to tocno na rotor i samo se odsklizo na pod..
vjerojatno se nesto dogodilo kad svi pricaju o tome kako nesmije past. pretpostavljam da nesmije ni bit prostora
tj. lufta izmedju rotora i plastike.. hocu reci - rotor mogu pomicat nekoliko milimetara u lijevo i desno, gori, dolje.
nemam ga dugo, necu valjda morat na servis vec? Grin
Evidentirano
Valerio
PB Rookie
*

:Studeni 22, 2009, 06:36:40

« Odgovor #1: Kolovoz 31, 2008, 01:23:38 »

Možeš ga otvoriti i vidjeti ako se da kako namjestiti, ako i nakon toga ne radi kako bi trebao, onda na servis.

BTW. kako se čuje sad? Jel se čuje klopetanje ili?
Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #2: Kolovoz 31, 2008, 01:06:20 »

Lufta uvijek ima, nego kad se zarotira kakva je rotacija? Ako se čuje klopotanje (preskakivanje) onda je sfera dobila udarac.

Nekima je PB pao i ništa se nije dogodilo, dok je nekima udesio sve unutra.
Sve ovisi kakv je pad bio.

Ako ti kod rotacije jako vibrira (kao kad držiš vanbrodsku pentu u ruci) ili osjetiš preskakivanje kao "klok-kloK" uputi se prema servisu da ti otklone...

Ili riješi sam kako neki tvrde navode:

Any Powerball presenting a knocking noise after being dropped in such a manner will be virtually 100% cured if HELD VERY FIRMLY/TIGHTLY IN HAND and run at a constant speed of 10,000rpm for around 60 seconds (repeat this action if necessary).
« Zadnja izmjena: Kolovoz 31, 2008, 01:24:47 Xerox » Evidentirano
ljudi
PB Rookie
*

:Rujan 04, 2008, 04:39:13

« Odgovor #3: Rujan 01, 2008, 11:12:44 »

uvijek me zanimalo kak izgledaju te vibracije o kojima se prica..hvala na slikovitom opisu.. toga nema na svu srecu. cini se da je ipak sve ok. u pocetku je mozda bio malo cudan zvuk ali sam ga otvorio i nisam naisao na nista cudno ili puknuto, a i vrtio sam ga na visokim okretajima vjerojatno je i to pomoglo.. hvala na odgovorima
Evidentirano
wrba
PB Rookie
*

:Studeni 30, 2008, 08:28:45

« Odgovor #4: Listopad 26, 2008, 05:59:41 »

e ekipa evo upravo je powerball ispo jednoj curi jer se uplasila, i naravno padne na mislim da je sfera jel ona zelena super kugla i naravno cuje se klop klop zavrtim ja to al opet men ide na zivce to klop klop sad kaze gore nemogu si prevest hold firmly jel da ju drzim cvrsto il da ju drzim slabo imal ko kakav lijek ipak servis je u zg-u a ja u  slavosnkom brodu
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: jucer mi je zviznuo
Skoči na: