Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: velicina powerball-a
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: velicina powerball-a  (Posjeta: 2550 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bubble boy
PB Rookie
*

:Studeni 24, 2008, 07:03:10

« : Listopad 21, 2008, 03:49:40 »

bok,

prije par dana sam kupi prvi powerball i jednostavno sam odusevljen. no imam malu zamjerku. naime, imam malo vecu ruku, odnosno malo duze prste te pri vecim okretajima powerballa cesto prstima usporim žiroskop (tj. plasticnu sferu koja viri sa donje strane). prokusao sam drzati powerball na sve moguce nacine i nema neke pomoci ako zelim cvrsto drzati powerball.

da li ima kakvih planova da izadje malo veci model jer ocito da nemamo svi istu velicinu šake?
ne bi bilo lose i da samo vanjsko kuciste bude malo ergonomicnije.

Lijep pozdrav

Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #1: Listopad 24, 2008, 06:56:04 »

Pozdrav i tebi bb!

Zanimljivo pitanje nema što. Možda ga je najbolje preusmjeriti proizvođaču pa da vidimo što oni misle o tome.
Svi trenutni modeli su identične veličine, jedino se u težini razlikuju.
A koji model imaš?
Evidentirano
bubble boy
PB Rookie
*

:Studeni 24, 2008, 07:03:10

« Odgovor #2: Listopad 27, 2008, 09:07:19 »

imam Signature.

Radi ovog problema sa velicinom (a svi tvrde da velicina nije bitna  Grin) vec neko vrijeme nemogu postici vecu brzinu od 12000 jer pri takvim brzina treba relativno cvrsto drzati pb pa jace stisnem saku te svako malo dodirnem sferu.

pokusao sam okrenuti PB tako da sfera gleda prema dlanu, ali isto nije bilo nist bolje jer i dlanom cesto dodirnem sferu.

sad pokusavam savinuti prste al sam primjetio da me tada bole clanci na prstima radi neprirodnog drzanja.

razmisljam da PB oblozim slojevima izolirke ili slicnog materijala da povecam opseg PB-a, ali tada bi povecao i masu (makar ne i masu ziroskopa, sto je i najbitnije).
« Zadnja izmjena: Listopad 27, 2008, 09:16:14 bubble boy » Evidentirano
Cres-Insula activa
PB Junior
**

Spol: Muški
:Siječanj 04, 2009, 09:08:58
Dob: 37

« Odgovor #3: Studeni 11, 2008, 12:53:57 »

...tehnika pomaze, powerball bar ja mogu drzat prema dlanu, po strani, na prstima, a postoji i nosac da ga se stavi na nogu, ali sa njim se ne bi izdrzali tako visoki okretaji...

Ostaje napraviti poklopac za otvor...
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: velicina powerball-a
Skoči na: