Powerball ForumForumNovosti & NajaveTema: Mišljenje Powerball korisnika - (skupljanje izjava)
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Mišljenje Powerball korisnika - (skupljanje izjava)  (Posjeta: 2930 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mr.X
PB Moderator
PB Senior

Spol: Muški
:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« : Prosinac 09, 2008, 09:55:06 »

Sad mi Vas želimo da čujemo, što mislite o Powerballu !

U tijeku smo skupljanja izjava Powerball korisnika koji su spremni dati izjavu o ovom proizvodu u cilju promocije.
Vašu izjavu s imenom i prezimenom ili nickom s foruma, objaviti ćemo samo na uvodnoj stranici "Mišljenje korisnika".

Uvjeti za izjavu:
- minimalno 3 rečenice  Smiley
- Ime, Prezime, Grad

*Topic ostaje otvoren do 31.12.2011.
*Pridržavamo pravo ne objavljivanja izjava koji nisu primjereni ili su informacije nepotpune!
*Sve one koji se do 31.12.2011 priključe ovom našem zahtjevu, nagraditi ćemo !!!
« Zadnja izmjena: Kolovoz 30, 2011, 09:57:59 mr.X » Evidentirano
KrunoG
PB Senior

:Rujan 23, 2010, 01:53:29

« Odgovor #1: Prosinac 11, 2008, 01:28:14 »

Evo izjava,

"Izgleda smiješno dok se ne proba, a kada se proba taj osjećaj prelazi u oduševljenje, nakon čega slijedi potpuna ovisnost."
 Wink

Krunoslav Gašparić, Zagreb
Evidentirano
Mac135
PB Junior
**

:Svibanj 08, 2011, 10:12:28
Dob: 20

« Odgovor #2: Siječanj 14, 2010, 05:07:13 »

Svi kojima sam govorio o tome nisu mogli shvatiti o čemu pričam i zvučalo im je glupo, dok ga nisu probali zavrtjeti.
Kad zavrtite PowerBall obuzme vas neopisiv osjećaj sreće i euforije, osobito ako uvjek iznova rušite svoj prijašnji najbolji rezultat.
Imam ga tek treći tjedan i već sam se "navukao".
Jednostavno    MORATE PROBATI?

Matija Ilinić, Gornja Stubica
Evidentirano
Powerballer
PB Administrator
PB Senior

:Listopad 24, 2011, 12:27:42

« Odgovor #3: Veljača 25, 2010, 09:42:42 »

Hvala svima, uvršteno na glavne stranice
Evidentirano

------------------------
" GIVE IT A SPIN "
Gilmour2
PB Rookie
*

:Ožujak 31, 2010, 10:52:33

« Odgovor #4: Ožujak 17, 2010, 03:58:12 »

Dugo sam se premišljao da li da ga kupim, sve mi je smrdilo na Top Shop gluposti i bajke, bilo mi je smiješno dati 300kn za njega..

ALI, čim sam ga prvi put uspio zavrtiti razvuko mi se osmijeh preko lica.   Grin

Postao sam ovisan..  Kad sam ga isfuro van da frendovi vide o čem se radi i oni su bili oduševljeni, "tukli" su se za njega, i ko će kome srušit rekord.

Još uz to nakon jednog PB "treninga" ruka "gori" kao da ste se isforsali u teretani, a različitim tehnikama se jačaju drugi dijelovi ruke, od ramena do zapešća. Znači uz zabavu dolazi i korisnost.

Svima preporučam!

Dean Moric, Zagreb.
Evidentirano
jaki_kiki
PB Rookie
*

:Ožujak 31, 2011, 03:19:58

« Odgovor #5: Veljača 16, 2011, 10:42:55 »

Prvi put kad sam vidio pw cinilo mi se smjesno tek kad sam ga prvi put zavrtio uzivio sam se .Pokazo sam i frndovima svoj pw kad su ga prvi put vidjeli smijali su se a kad sam ga zavrtio i dao njima da probaju  uzivjeli su se i rekli su da im je super stvar i da stvarno jaca cijelu ruku...sad sam ovisan o pw nema dana kad ga je ne vrtim.  Grin

Kristijan Liposcak,Sisak
Evidentirano
Powerballer
PB Administrator
PB Senior

:Listopad 24, 2011, 12:27:42

« Odgovor #6: Veljača 18, 2011, 10:55:27 »

Zahvaljujemo se, komentari su upisani u bazu Smiley
Evidentirano

------------------------
" GIVE IT A SPIN "
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumNovosti & NajaveTema: Mišljenje Powerball korisnika - (skupljanje izjava)
Skoči na: