Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Popravljanjje slomljenog rotora!?!?!?
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Popravljanjje slomljenog rotora!?!?!?  (Posjeta: 1980 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vandal.kiyo
PB Junior
**

Spol: Muški
:Danas u 11:15:46
Dob: 23

« : Travanj 22, 2009, 11:25:43 »

Čitam malo forum na powerballs.com/forum neke njihove probleme i gledam post o slomljenim rotorima. Između ostalog raspravljaju o tome dali se rotor može popraviti i na 3. strani piše neki Estereos da ima odgovor na to pitanje i dal je link: http://mypowerball.blogspot.com/2009/03/fixing-rotor-cracks.html ! Odmah sam rastavio svog ''starog'' Neona koji se jedva vrtio na 10500 rpm i malu tubicu ''super bonda''! Zalijem ja to (ljepilo je tekuće, a on to radi s epoksidnim ljepilom), to se razlije posvuda, čekam da se osuši, složim ja PB…zavrtim… i vidi čuda – nema vibracija, vrti se bez problema na 13400 rpm!!! Ali ova moja varijanta sa super bondom nije najbolja jer: nije se ljepilo do kraja posušilo i sad je po cijeloj sferi  Smiley i opet je popucalo za koji dan (al sam opet zalijal i opet je držalo)! Evo ako koga zanima, ima stari rotor ( ili PB ), malo volje može probati vratiti PB u novi život  Grin
Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #1: Travanj 28, 2009, 10:08:26 »

Baš ću probati danas to napraviti imam jednu neon blue sferu koja je tako popucala.

Što nisi koristio onaj Super Attack koji odma lijepi sve? Ili je taj SuperBond to isto?
Evidentirano
vandal.kiyo
PB Junior
**

:Danas u 11:15:46
Dob: 23

« Odgovor #2: Travanj 29, 2009, 10:31:01 »

Bond mi je bio pri ruci, a mislim da je to ako ne isto onda jako slično! Jedino kaj ta ljepila nisu predviđena za velika naprezanja pa opet popucaju.
Evidentirano
mr.X
Moderator
PB Senior

:Siječanj 29, 2012, 09:58:03

« Odgovor #3: Travanj 29, 2009, 10:51:55 »

Jučer poljepio sa super atackom, pazio da sferu ne zašpricam i sve super!
Evo sad ga upravo vrtim na 11k i zadovoljan sam učinkom.
Pitanje je samo koliko će to izdržati. Valjda ako se ide preko 13k se sve onda razleti Cheesy.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Powerball ForumForumProblemi (Moderator: mr.X)Tema: Popravljanjje slomljenog rotora!?!?!?
Skoči na: